INGEN REVOLUTION.
MINDRE KAN OGSÅ GÅ.

VIZmaker er et unikt værktøj, når det handler om at lade
brugerne visualisere jeres produkter i et realistisk
og troværdigt miljø. Det skaber relationer og kunder.

 

 

NU OGSÅ TIL NYT TAG

VIZmaker platformen er blevet udviklet kraftigt, så den nu også kan visualisere nyt tag på huset. Det åbner samtidig op for en række nye områder.

     

 

 

Udviklingen af VIZmaker platformen har for alvor taget fart det seneste halve år på flere fronter. Dels er platformen nu også klar til at kunne fungere som en iPad applikation, som brugerne kan downloade fra Apples App Store. Og dels er platformen udviklet til også at kunne håndtere visualisering af tagflader.

Grænseflader

Rent teknisk er der tale om to vidt forskellige tilgange, når det handler om visualisering af nye vinduer og visualisering af nyt tag. Men grundmotoren er den samme, og derfor er alle værdifulde erfaringer fra vinduessystemet også ført med over i det nye system.

Det rette perspektiv

Én af hovedudfordringerne med tagvisualiseringen har været, at man er gået fra en matematisk optegning af vinduerne til en håndtering af et grafisk element. Det stiller særlige krav til visualiseringen, når objektet er et grafisk element - både i forhold til at skabe et realistisk billede med det rette perspektiv på taget og en høj kvalitet i selve produktvisningen.

Den bedste test på, at vi er lykkedes med at skabe et realistisk slutresultat er, når brugerne har svært ved at udpege de huse, hvor vi har lagt tag på med VIZmaker. Og brugeren skal kun indtaste ét mål i systemet - så klarer matematikken resten til en rent 12-tal.

De første løsninger

Vi er allerede i dialog med de første potentielle kunder og forventer at kunne lancere de første færdige løsninger i april måned 2013.

Hør mere om VIZmaker og book en uforpligtende demonstration. Vi har helt sikkert også en løsning til netop jeres projekt.


  

© VIZmaker
KONTAKT OS: Tel: +45 70 25 03 70
info@vizmaker.com
BESØG OS: Danmarksvej 26
DK-8660 Skanderborg