INGEN REVOLUTION.
MINDRE KAN OGSÅ GÅ.

VIZmaker er et unikt værktøj, når det handler om at lade
brugerne visualisere jeres produkter i et realistisk
og troværdigt miljø. Det skaber relationer og kunder.

 

 

150.000 +

Over 150.000 brugere har nu benyttet sig af vores online visualiseringssystem hos vores mange kunder, og det har givet os værdifulde erfaringer og et solidt produkt at arbejde videre med.

     

 

 

Som visualiseringsværktøj har VIZmaker platformen mere end bestået svendeprøven. Selvom vi naturligvis har testet systemet grundigt selv og i samarbejde med vores dygtige kunder, så er man alligevel altid spændt, når de første helt grønne brugere klikker sig ind.

Næsten ingen support

De første tilbagemeldinger fra vores kunder var meget opløftende. Brugerne havde taget godt imod værktøjet og der var meget få henvendelser med spørgsmål til systemet og slet ingen fejlmeldinger. Siden er det gået slag i slag, og mere end 150.000 brugere har efterhånden været igennem systemet hos vores forskellige kunder.

Fokus på enkeltheden

Fra første færd har vi har fokus på at holde fast i enkeltheden i systemet. Det skal være nemt for alle at bruge og få et realistiske resultat ud af det. Det er fristende at udbygge systemet med en masse funktioner, men hver gang man tilføjer en ny funktion, så falder der nogle brugere fra.

I stedet har vi haft fokus på at forbedre de eksisterende funktioner i systemet og udviklet motoren bagved, så slutresultatet er blevet endnu bedre set med brugernes øjne.

Fremtiden er mobil

VIZmaker platformen er også forberedt for fremtiden, da man er ved at lægge sidste hånd på en helt ny variant af platformen som iPad applikation. Det har den klare fordel, at man direkte kan koble systemet sammen med kameraet i iPad'en og derved foretage visualiseringen i én arbejdsgang.

Hør mere om VIZmaker og book en uforpligtende demonstration. Vi har helt sikkert også en løsning til netop jeres projekt.


  

© VIZmaker
KONTAKT OS: Tel: +45 70 25 03 70
info@vizmaker.com
BESØG OS: Danmarksvej 26
DK-8660 Skanderborg