SOLID STRUKTUR.
FLEKSIBLE MULIGHEDER.

VIZmaker systemet er bygget på en gennemtænkt struktur,
der giver fleksible muligheder og unikke fordele.
For jer og jeres kunder.

 

 

 

OM SYSTEMET

Grundlæggende består systemet af tre områder som vist på skitsen herunder. Den struktur skaber basis for et solidt system, der kan tilpasses og udvides på flere fronter.

     

  

 

Back-end

I back-end området ligger den generelle systemopsætning, herunder styring af layoutindstillinger og håndtering af brugerne. Systemet kan tilpasses jeres grafiske identitet.

Fra VIZmaker CMSTM styres de forskellige produktdefinitioner af de elementer, som brugerne kan indsætte og visualisere på deres egne billeder. Nogle elementer fungerer som grafiske elementer og andre elementer visualiseres dynamisk mens brugerne anvender systemet. Opdelingen af produktdefinitionerne i kategorier foregår også i back-end området.

I back-end området styres også sprogversioneringen af produktdefinitionerne.

     

 

 

Front-end

Front-enden er den applikation, som brugerne møder, når de anvender VIZmaker systemet. Applikationerne omfatter på nuværende tidspunkt: 

 • Web applikation, som ligger online og tilgåes fra en browser.
 • iPad applikation, som brugeren henter fra AppStore via sin iPad tablet.
 • Android applikation, som brugeren henter fra GooglePlay via sin Android tablet.

Hvis man vælger en kombineret løsning med flere applikationer, så har brugerne naturligvis mulighed for at tilgå de gemte visualiseringer fra alle løsningerne.

Applikationerne giver brugerne mulighed for at arbejde med visualiseringer af jeres produkter på deres egne billeder. Og herudover har brugerne følgende muligheder:

 • Oploade et ubegrænset antal billeder
 • Fuld integration med kamera (iPad og Android applikationer)
 • Gemme og maile eksempler
 • Mulighed for login
 • Online hjælp
     

 

 

Add-ons

Vores front-end applikationer rummer en række nyttige standardværktøjer, som gør det legende let for brugerne at arbejde med deres visualiseringer. Herudover kan systemet udbygges med en række større add-ons. Det drejer sig om:

 • Forespørgsler
  Med udgangspunkt i brugerens gemte eksempler kan brugeren sende en forespørgsel til virksomheden eller til en forhandler, som kan se visualiseringerne og de mål, som systemet har beregnet.
   
 • Projektområde
  Hvis systemet skal benyttes af forhandlere eller sælgere, så kan de via et særligt projektområde oprette og håndtere flere sager fra samme konto. På den måde bliver det nemt for fx. en tømrermester at håndtere flere sager fra det samme system.
   
 • Facebook integration
  Med en facebook integration får brugeren mulighed for at dele sine gemte eksempler på sin Facebook væg og eventuelt opretter afstemninger.
   
 • Offline tilstand (kun iPad og Android applikationer)
  Som udgangspunkt kræver systemet, at brugeren er online med sin applikation. Med offline tilstanden kan systemet også anvendes, selvom brugeren ikke har netforbindelse. Når tabletten igen får forbindelse via wi-fi vil den automatisk synkronisere billeder og gemte eksempler.

Ud over de nævnte add-ons kan vi også udvikle specialløsninger, der passer til netop dit behov.

Vil du vide mere? Ta' et uforpligtende møde med os og hør nærmere om mulighederne for netop jeres produkter. Book dit møde her.

© VIZmaker
KONTAKT OS: Tel: +45 70 25 03 70
info@vizmaker.com
BESØG OS: Danmarksvej 26
DK-8660 Skanderborg