INGEN REVOLUTION.
MINDRE KAN OGSÅ GÅ.

VIZmaker er et unikt værktøj, når det handler om at lade
brugerne visualisere jeres produkter i et realistisk
og troværdigt miljø. Det skaber relationer og kunder.

 

 

INGEN NETFORBINDELSE?

Da VIZmaker systemet blev mobilt med lanceringen af applikationer til tablets, så opstod behovet for at kunne bruge systemet, selvom brugerens tablet ikke har netforbindelse.

     

 

 

Den nyeste udvikling af VIZmaker platformen er et add-on, som kan tage højde for, at brugerne ikke altid har netforbindelse på deres iPad eller Android tablet. I udgangspunktet er systemet afhængig af, at brugeren er online, så det kan gemme brugerens eksempler, sende e-mails og forespørgsler.

Hurtigere afvikling

Med den nye offline tilstand er det ikke længere et krav. Brugerne skal naturligvis være online, når applikationen hentes ned på brugerens iPad eller Android tablet. Men herefter kan brugeren anvende systemet og produktdefinitionerne uden at være online.

Hvis brugeren ikke logger på sin konto eller opretter en konto med det samme, så vil systemet fungere i offline tilstand. Også selvom der er wi-fi forbindelse til rådighed. Det sikrer en hurtigere afvikling af systemet, og brugeren har ikke behov for at være online før han opretter en konto eller forsøger at logge på.

Flere muligheder

Den nye tilstand kan konfigureres på en række områder, så synkroniseringen kan køre, hvis blot brugeren har adgang via fx. iPad'ens egen netforbindelse (kræver mulighed for SIM-kort). Samtidig kan man også definere, hvor tit applikationen skal gå online og lede efter nye produktdefinitioner m.v.

Hør mere om VIZmaker og book en uforpligtende demonstration.


  

© VIZmaker
KONTAKT OS: Tel: +45 70 25 03 70
info@vizmaker.com
BESØG OS: Danmarksvej 26
DK-8660 Skanderborg